Categorie├źn
Geen categorie

Vacature allround verspaner

Zie jij jezelf hier al werken? Bekijk dan hieronder onze nieuwe vacature:

Vacature allround verspaner

Dit ga je doen
In de functie van Allround Machinaal Verspaner kom je te werken in een gezellig team, maar word je ook zeer gewaardeerd om je individuele kwaliteiten. De CNC draai- en freesbanken programmeren met software van One-CNC en Fusion 360. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de geproduceerde producten gedurende het gehele proces. Hoewel je uitstekend in staat bent om zelfstandig te werken, stem je met jouw leidinggevende af over de aanpak, volgorde en prioriteit van de werkzaamheden.

Hier herken jij jezelf in
Uiteraard ben je enthousiast, flexibel, leergierig en gemotiveerd. Je beschikt over een technisch diploma op MBO niveau. Daarnaast heb je een voorliefde voor het werken met metaal en ben je nauwgezet. Je houdt van afwisselend werk en het lijkt je leuk om meerdere machines te kunnen bedienen. Ook krijg je de mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen. Verder vind je het belangrijk om te werken op een plek met leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Dit bieden wij jou
Je komt terecht in een gezond bedrijf met een modern machinepark. Er heerst een goede, informele werksfeer met korte lijntjes. We hebben verschillende opdrachtgevers, dit maakt het werk gevarieerd. Marktconform salaris en niet te vergeten heerlijke koffie en elke dag vers fruit.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Dominik:
E-mail: Dominik@yourcncsolutions.com
Telefoon: 0315 – 68 33 58