Certificaten

π—¬π—Όπ˜‚π—Ώ 𝗖𝗑𝗖 π—¦π—Όπ—Ήπ˜‚π˜π—Άπ—Όπ—»π˜€ 𝗯𝗲𝗸𝗿𝗼𝗼𝗻𝗱 π—Ίπ—²π˜ π—œπ—¦π—’ 𝟡𝟬𝟬𝟭-π—°π—²π—Ώπ˜π—Άπ—³π—Άπ—°π—²π—Ώπ—Άπ—»π—΄

Your CNC Solutions heeft de ISO 9001: 2015-certificering, de internationaal erkende norm voor kwaliteitsbeheer die is ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO).
Β 
De ISO 9001 certificering toont aan dat Your CNC Solutions transparant en betrouwbaar is op het gebied van kwaliteitsmanagement. DNV, een onafhankelijk en deskundig certificeringsinstituut gevestigd in Nederland, voerde een tweedaagse audit uitvan Your CNC Solutions. Zij kwamen tot de conclusie dat Your CNC Solutions volledig voldoet aan de eisen van de ISO 9001-norm, wat betekent dat Your CNC Solutions een sterke klantgerichtheid heeft, een procesmatige aanpak hanteert en continue procesverbeteringen toepast.

“Als snelgroeiend bedrijf is het een uitdaging om een organisatiestructuur en alle processen vanaf nul op te bouwen,” aldus Dominik Tempels. “Om onze groeiambitie waar te maken is een solide bedrijfsstructuur met betrouwbare processen essentieel. Het optimaliseren van de organisatie op een klantgerichte manier is iets dat in het DNA van het bedrijf moet zitten. Om hier organisatie breed aandacht en uniformiteit aan te geven, hebben we de ISO-9001 norm als raamwerk gebruikt. Dit zorgt ervoor dat iedereen bij Your CNC Solutions gericht is op continue verbetering met een klantgerichte aanpak.”

“Om onze groeiambitie waar te maken is een solide bedrijfsstructuur met betrouwbare processen essentieel.”

Dominik Tempels
ISO 9001 2015 certificaat Your CNC Solutions